sommartid och hundliv

Sommartider....ja, sommartid i alla fall. Idag har Queenie och jag promenerat i riktigt aprilväder,  men som det så vackert heter....det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder....så det var bara att klä på sej. Livet som nybliven hundägare innebär massor av frisk luft och många möten med andra hundägare....Jag känner mej lite insnöad på hundar just nu...och det känns bra!
Har ni inte hört Rix morgonzoo - hunden & kattens dagbok, så kommer den här https://youtu.be/pcNJEBgaaA0?list=RDpcNJEBgaaA0
 Riktigt rolig, tycker jag.Tack Linda för tipset!!
Jag kommer att besöka Blomboden i Nordmaling, så nästa blogg kommer att handla om vår och blommor...dvs inspiration. Ha det riktigt bra tills dess!
/Åsa

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ritha Rosendal » Energibalansering :  ”Är låg, och har nu fått problem med ryggen. Funderar på om jag kan ha nån form ..”

  • Marie Andersson » Energibalansering :  ”Hej! Jag blev lite nyfiken på det här med energibalansering. Hur går det till? O..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-