Nostalgitripp med mats och sanne och vackra påskdekorationer hos blomboden

I tisdags besökte jag Oasen i Nordmaling för att lyssna på Mats Ronander och Sanne Salomonsen. Oasen var välbesökt, vilket gladde mej.
Mats berättade om sin musikresa och han delade med sej av många minnen som han fått tillsammans med kända och okända musiker. Sanne berättade om hur hon kämpat på med en sjukdom som hon inte visste om hon skulle överleva. Hennes låt "Hjem" handlar om att komma tillbaks till sin egen kropp och den berörde mej väldigt mycket. Det fanns ett band mellan Mats och Sanne som jag tror att flera än jag kände av. Dom berättade om hur dom träffades, hur deras liv tillsammans var och dom gjorde det med värme och humor. Hela kvällen präglades av en värme och gemenskap och vi som publik kom dom väldigt nära, tycker jag. Deras val av låtar och deras framträdanden var riktigt proffsiga och stämsångerna satt varje gång...så jag var mer än nöjd!

I onsdags så var jag på Blomboden i Nordmaling och fick en riktig vårboost med alla dessa vackra blommor. Tulpaner och påskliljor är dom blommor som är mest aktuella just nu berättade Susanne Thorin ägare till Blomboden. En av deras påskgrupper är veckans bloggbild....men många fina påskarrangemang finns i butiken.
Jag vill önska er alla en riktigt härlig påsk och unna er vackra påskbuketter!
/Åsa
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Ritha Rosendal » Energibalansering :  ”Är låg, och har nu fått problem med ryggen. Funderar på om jag kan ha nån form ..”

  • Marie Andersson » Energibalansering :  ”Hej! Jag blev lite nyfiken på det här med energibalansering. Hur går det till? O..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-