Reportage i tidningen "Nära", mars numret.

Tidningen Nära har gjort ett reportage om mej, mina behandlingar och min verksamhet i Nordmaling. Jag känner mej väldigt hedrad och tacksam för denna möjlighet att nå ut till Näras läsare. Jag kommer att länka till reportaget inom kort och det känns som ett riktigt bra tillfälle för mej att få betona att jag gärna jobbar på distans, vilket innebär att jag kan nå ut till alla. Det känns också viktigt att få lyfta fram energibalanseringen som är en behandling som jag verkligen brinner för och som är en av mina populäraste. Paulina på tidningen "Nära" fick själv prova den innan vi gjorde reportaget.

Välkommen både nya och gamla kunder att prova på mina behandlingar. Går bra att maila mej på info@lugnahamnen.se eller ringa mej på 070-3480213.
Må så gott! Åsa