energibalansering

Allting som vi och vår kropp gör är beroende av energi. I och runt människokroppen finns olika energisystem som förser alla våra celler, det vill säga: organ, skelett, muskler och blod med energi. Exempel på några energisystem är nervsystemet som utgår från hjärna och ryggmärg samt blodcirkulationen, akupunkturmeridianer och chakran.
Vid en balansering av chakrasystemet  frigörs känslomässiga blockeringar samtidigt som kroppens egen helande förmåga sätt igång.

Jag strävar efter att alltid se det unika i varje människa och att lyfta fram det. Energibalanseringen kan hjälpa dej att komma i kontakt med bortglömda händelser samt förträngda känslor och att släppa blockeringar. Detta kan bidra till att du får viktiga insikter, verktyg samt att du får tillbaks din egen energi och livsglädje.

Energibalansering 60-90 min

Vid en energibalansering ligger eller sitter du. Jag går igenom dina chakran, berättar vad jag ser och vi har ett samtal där vägledning och balansering är en del i behandlingen. Jag arbetar medialt, med energi, bilder samt via min intuition.

Jag har bland annat utbildat mej hos Birkan Tore har under många år arbetat med energibalanseringar samt intuitiv/medial vägledning.

Energibalansering går bra att erbjuda via telefon och skype.

Energibalansering 60 min:  650:-

Energibalansering 90 min: 1:a tillfället  900:-

Tid som ej avbokas senast 24 timmar innan bokad tid
debiteras med hela summan.